Gastmonteurs

IRIS  
Klassiek krijgt een nieuwe betekenis met Iris op de viool. Als geen ander neemt ze de muziek op, maakt het zich eigen en geeft er haar eigen draai aan. Bij Verse Stroom betekent dit: piekspanning! Met haar scherpe vioolspel scheurt ze de muziek aan stukken, om vervolgens met de overblijfselen een nieuwe muzikale ruimte te creŽren. NB: zeker niet voor watjes.
DOONIX & AIRWAY  
Het duo Doonix & Airway bestaat uit de broers Arno (Doonix) en Erwin (Airway) Palper uit Amersfoort. Live zet Doonix & Airway een indrukwekkende show neer. Tijdens het optreden wordt er gebruik gemaakt van elektronica als draaitafels, filters en gemodificeerde keyboards, zelfs een gameboy kan zomaar deel uitmaken van de show!
Interactie met het publiek staat live hoog in het vaandel. Door de aanstekelijkheid van de muziek van Doonix & Airway wordt een dansbare sfeer gecreeerd waarbij het publiek elke keer wordt verrast door bijzondere toevoegingen.
KAH  
Lilian Hak is een zangeres die progressieve elektronische popmuziek maakt en daarbij het experiment niet schuwt. Met haar laptop, stem, jagende gitaren en synthesizers zet ze een eigenzinnig geluid neer; donker, maar tegelijkertijd ook sensueel.
KaH is het alter ego waaronder Lilian diverse instrumentale nummers en remixes produceert.
DJ PEDDO  
Na een aantal omzwervingen in stijlen kwam Peddo uit bij zijn huidige stijl, een energieke mix van electro clash, breaks en groovy/funky house. Het sturen van een vele demo's resulteerde in een contract met Movement Agency.
www.djpeddo.com
MOUTHPEACE  
Trompettist Mouthpeace is vanaf zijn achtste levensjaar actief op drie ventielen. In 2006 sloot hij zijn Masters opleiding Musicproduction & Performance aan de HKU met succes af. Sinds 2002 is Mouthpeace actief als soloartiest bij diverse DJ-acts en regelmatig te vinden in diverse projecten en bands van allerlei stijlen. Improvisatie geeft hem de vrije ruimte om emoties om te zetten in muziek.

word vriendjes