Over Ons

Verse Stroom is de drijvende kracht achter electro geörienteerde muziek die net iets te underground is om in de mainstream clubs gedraaid te worden, maar toch toegankelijk genoeg is om een breed en open-minded publiek aan te spreken. Verse Stroom is verkrijgbaar in twee verschillende edities: Verse Stroom en het door Verse Stroom gepresenteerde SCHRIKKELDRAAD.

Verse Stroom

Elke tweede donderdag van de maand wordt het SJU Jazzpodium aangesloten op Verse Stroom. Huismonteurs Nelsen Grover, M.U.S.I.C., Sentinel en Macamba houden van wisselspanning en zetten daarmee elke maand de dansvloer onder hoogspanning. Het is dansen op electro geïnspireerde muziek en daardoor rauw en vlijmscherp. Ook gastmonteurs komen regelmatig langs om zich even aan te sluiten. Probeer er maar eens op stil te blijven staan!

SCHRIKKELDRAAD

Het is maar zelden dat je voordat je wakker wordt, wakker wordt. Je begeeft je dan in zo'n schemerzone, waarin de samenhang tussen bepaalde dingen niet meer zo helder is, hoewel andere dingen opeens glashelder met elkaar in verband gebracht kunnen worden. SCHRIKKELDRAAD is ook zo'n zone, een grens tussen dingen waarvan het bestaan nog onderkend moet worden. Het is ook maar zelden dat Verse Stroom SCHRIKKELDRAAD presenteert. Wat je kan verwachten is een schemerzone, de vervaging van begrippen als analoog en digitaal, bands en DJ's, luisteren en dansen. Daarnaast ook nog retegoeie muziek van de Verse Stroom huismonteurs en de gasten die ze uitnodigen.

Contactinformatie

Kun je Verse Stroom een podium bieden?
Wil je optreden als gastmonteur?
Vragen of opmerkingen over de website?

Mail naar vers [at] versestroom.nl (andere mailadressen zijn gedeactiveerd i.v.m. spam)word vriendjes